Slimme woning

Een woning is meer dan een dak boven uw hoofd. Het is de plek waar u geniet of uitrust van uw drukke leven. U wilt zich thuis voelen en moet er comfortabel zijn. Een behaaglijke temperatuur, de juiste sfeer, de geur van koffie als u opstaat. Uw comfort moet vanzelfsprekend zijn: het liefst alles automatisch geregeld zonder dat u er omkijken naar heeft. Nieuwe techniek vindt u interessant, maar alleen als deze functioneel is en gemakkelijk te bedienen. En de juiste uitstraling is belangrijk: Alles moet passen in uw zorgvuldig uitgekozen interieur.

Welkom aan de beekstraat 7 te Nuenen, slim wonen in Nuenen

 

"De techniek in uw woning is belangrijk en leuk!"

Stelt u zich een intelligente woning voor die de verlichting aan uw gemoedstoestand of aan uw activiteiten aanpast, de temperatuur in elke ruimte regelt afhankelijk van het gebruik, in elke ruimte muziek afspeelt, de gordijnen automatisch dichtdoet als het begint te schemeren en ervoor zorgt dat er altijd heet water is op het moment dat u het nodig heeft. Nog beter, stelt u zich voor dat dit systeem eenvoudig te regelen is, zich automatisch aan uw levensstijl aanpast, uw ecologische voetafdruk bewaakt en uw energieverbruik reduceert. Dit is allemaal mogelijk. Met een systeem dat zichzelf automatisch beveiligt als u weggaat, via uw smartphone kan worden bewaakt terwijl u weg bent, en zich ook nog eens ongemerkt voorbereidt op uw terugkomst. Stelt u zich een slim huis van Hevac Controls voor met intelligente gebouwtechnologie, die in het gebouw geïntegreerd is en die geregeld wordt via intuïtieve touchscreens, schakelaars en afstandsbedieningen, die trouwens de esthetiek van uw huis verbeteren in plaats van verslechteren. En dit alles duidelijk en zonder na te denken te bedienen is!

 

Slim wonen in Nuenen

De bouw vordert van de slimste woning van Nuenen. De installatie wordt grotendeels bedraad uitgevoerd met een gezonde combinatie van draadloze technieken. En goede voorbereiding is belangrijk voor een geslaagd project. Op tekeningen worden alle wensen samengevoegd zodat de techniekers geen leidingen vergeten aan te leggen en/of dat de technische ruimte niet te klein is voor al deze technieken.

Enkele voorbeelden...

Gebalanceerde ventilatie,

Deze woning is nu uitgevoerd met anti bacteriële kunstof slangen systeem van ventilair. Met een goede luchtberekening geen last van ventilatiegeluid of een onprettige geuren. Energie wordt niet verspilt en het leefklimaat is dus optimaal. De ruimtecontrollers van Nest weten of er personen aanwezig zijn en past hierop de ventilatie aan, ideaal want men hoeft er niet meer over na te denken of de ventilatie wel zijn werk doet en er wordt zo min mogelijk energie verspilt.

Beveiliging,

Omdat het belangrijk is dat men toch zijn woonomgeving beveiligd hebben we gekozen voor camera's die in de buitenmuren worden weggewerkt. Dit oogt zeer vriendelijk en als het toch nodig is kan men altijd de omgeving nazien door middel van goede kwaliteit camerabeelden. Belangrijk: geef net iets meer uit dan die goedkopere camera die in de nacht te weinig ziet!

 

U kunt altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden!


Commercieel

Kantoren, scholen, ziekenhuizen, fabrie- ken en andere commerciële gebouwen kunnen allemaal voordeel halen uit intelligente gebouwregelingen. U wilt het gebouw overdag comfortabel en goed verlicht houden. U wilt ervoor zorgen dat de verlichting en verwarming is uitgeschakeld als er niemand in het gebouw is. U wilt de luchtkwaliteit in een klaslokaal regelen via passieve ventilatie. Welk doel u ook heeft: een intelligent gebouw Hevac Controls kan energieverbruik reduceren, terwijl een prettige werkomgeving wordt geschapen die creativiteit en productivi-teit bevordert.

Bovendien biedt een KNX-systeem, ontworpen door Hevac Controls en met technologie van bv Gira, ABB, Basalte, flexibiliteit voor de toekomst, waardoor uw gebouw aan ander gebruik kan worden aangepast met minimale ontregeling en ongemak.

Een goed advies van de specialist is al in de beginfase van uw (ver)bouw belangrijk: Hevac Controls begeleidt u vanaf het eerste adviesstadium en zorgt voor een volledig werkende oplevering van de systemen voor uw wooncomfort. Hevac werkt graag samen met uw installateur / architect en zorgt voor synergie met uw bestaande systemen.

Bent u benieuwd wat Hevac kan betekenen voor het comfort in uw woning? Neem dan contact met ons op of klik hier om direct een e-mail te sturen.

Rights reserved by Hevac controls © 2007 |