Wij hebben onze bestaande visualisatie overgenomen naar de iPad, prachtig vorm gegeven en eenvoudig te bedienen. Ook wordt de instalaltie en engineerings tijd enorm beperkt met de App. De iPad is visualisatie is eenvoudig op te maken voor de installateurs, en dan bedoelen wij ook echt eenvoudig! Door middel van een website is men in staat om binnen een uur een gehele woning gereed te hebben op een iPad. Niet meer zelf iconen aanmaken en achtergronden gaan kiezen. Alles is al aanwezig , geheel in de living styl. Wat de Living iPad versie bijzonder maakt is dat men ook de intercom kan beantwoorden met beeld en geluid en de plattegrond functionaliteit. De iPad functioneerd samen met de Domoplug die in het totaal pakket is opgenomen. In combinatie met de iPad houders Eve van Basalte of de felxibele Launchport is dit de oplossing waar u klant naar op zoek is! De Eve en de Launchport worden geleverd door Hevac Controls. Ook benieuwd naar het Living pakket? Vul het contact formulier ( klik hier ) in en wij sturen u de benodigde informatie toe.

Of neem telefonisch contact op met Koen van de Donk via +316-16535016.

Uitleg tbv de app store: zoekwoord: HC living (iPad) / Living KNX (iPhone). Bedankt voor het kiezen voor de eenvoud en comfort van de Living-app. Met deze app bent u in staat om eenvoudig uw woning of kantoor te bedienen, waar u ook maar bent op de wereld. Op deze pagina treft u de laatste beschikbare informatie over deze app.

Opstarten

De Living app functioneert enkel samen met de Schneider homeLynk met de Hevac plug-in. Door middel van de website editor wordt de app geconfigureerd.

Op deze website kan men alle gegevens invoeren van IP camera's tot en met alle KNX adressen. Een vast IP adres van het project aan de buitenzijde biedt robuustheid in de bereikbaarheid als men extern de App wil bedienen. In de App kunt u zowel het intern als het extern IP adres invoeren. Met de projectnaam en eigen wachtwoord kan men vervolgens de App openen en dan via het menu "huisje" naar de instellingen gaan. Onder configuratie op de button WIJZIG klikken en de naam en wachtwoord invoeren. Nu is de App gedownload en gereed voor gebruik.

Versie

Versie V1.3.71 is de versie die nu verkrijgbaar is in de AppStore. Het versie nummer is via de Instellingen'-tab in de lijst te zien.

Z tab in de iPhone

In deze tab treft u de ZONES aan. Door dit menu kan men sneller in een gebouwdeel komen. Vaak wordt het dus beperkt met drie klikken en men kan dan bedienen wat men wilt bedienen.

"Veelzijdig in functies, eenvoudig in gebruik"

Camera's

Camera's zijn real-time te zien via het 'Cameras'-menu. Heeft u meer dan 4 camera's toevoegd dan kan men dmv sliden naar de volgende 4 camera's.

Deze iPhone app is ontwikkeld door NEWHER systems zie www.newher.nl

Rights reserved by Hevac controls © 2007 |